LA TEVA MASCOTA COMENÇA A TENIR MAL ALÈ?

El problema del mal alè anomenat halitosi, és molt comú a les nostres mascotes, i és causa de diferents factors, encara que us destaquem els següents:  

L'acidesa de la saliva La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals La ingesta d'aliments casolans, principalment enllaunats o humits. La consegüent acumulació de tosca. 

En què consisteix una higiene bucal?

La malaltia periodontal provoca una acumulació de carrell a les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions a la boca de la nostra mascota, per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari.

La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar el carrell de totes les peces dentals i, tot i que es tracta d'un procés senzill de practicar pel veterinari, necessita un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, el qual estarà present durant tota la intervenció.

Quines mesures preventives hauríem de prendre per evitar l'acumulació de tosca a les dents i el mal alè que això provoca?

Amb aquestes tres senzilles regles podràs tenir cura perfectament la salut bucal de la teva mascota:

PRIMER. El raspallat de les dents Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà sens dubte la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb el teu veterinari els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

SEGON. Selecciona una bona alimentació Existeixen en el mercat una gran varietat d'aliments específics per a la teva mascota, per aquest motiu, t'aconsellem que et deixis guiar pel teu veterinari de quina és la millor alimentació per la teva mascota, i, sobretot, no li donis aliments o sobres restants del menjar de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de carrell a les dents de la teva mascota, deixa de pensar que això és el millor per a ell.

TERCER. Complements específics. Igualment disposes en el mercat d'infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que segur el teu veterinari t'aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota, però sobretot consulta al teu veterinari quin és l'ideal i més adequat. Amb la nostra campanya d'higiene bucal, a més de gaudir d'una boca neta i sana, t'assessorarem per escollir el tipus d'aliment que l'ajudarà a mantenir les seves dents en perfecte estat.

Vine a visitar-nos al nostre hospital veterinari de Reus per realitzar una neteja dental a la teva mascota o truca'ns al número de telèfon 977 75 76 64 per demanar cita. Estarem encantats de rebre't.