LA TEVA MASCOTA COMENÇA A TENIR MAL ALÈ?

2019-11-05

El problema del mal alè anomenat halitosi, és molt comú a les nostres mascotes, i és causa de diferents factors, encara que us destaquem els següents:  

  • L'acidesa de la saliva.
  • La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals. 
  • La ingesta d'aliments casolans, principalment enllaunats o humits. 
  • La consegüent acumulació de tosca. 

En què consisteix una higiene bucal?

La malaltia periodontal provoca una acumulació de carrell a les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions a la boca de la nostra mascota, per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari de Reus.

La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar el carrell de totes les peces dentals i, tot i que es tracta d'un procés senzill de practicar pel veterinari, necessita un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, el qual estarà present durant tota la intervenció.

Quines mesures preventives hauríem de prendre per evitar l'acumulació de tosca a les dents i el mal alè que això provoca?

Amb aquestes tres senzilles regles podràs tenir cura perfectament la salut bucal de la teva mascota:

PRIMER. El raspallat de les dents Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà sens dubte la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb els nostres professionals veterinaris de Reus els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

SEGON. Selecciona una bona alimentació Existeixen en el mercat una gran varietat d'aliments específics per a la teva mascota, per aquest motiu, t'aconsellem que et deixis guiar pel nostre hospital veterinari de Reus de quina és la millor alimentació per la teva mascota, i, sobretot, no li donis aliments o sobres restants del menjar de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de carrell a les dents de la teva mascota, deixa de pensar que això és el millor per a ell.

TERCER. Complements específics. Igualment disposes en el mercat d'infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que segur els professionals d'Hospital Veterinari Diagnòstic de Reus t'aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota, però sobretot consulta al nostre veterinari quin és l'ideal i més adequat. Amb la nostra campanya d'higiene bucal, a més de gaudir d'una boca neta i sana, t'assessorarem per escollir el tipus d'aliment que l'ajudarà a mantenir les seves dents en perfecte estat.

Vine a visitar-nos al nostre hospital veterinari de Reus per realitzar una neteja dental a la teva mascota o truca'ns al número de telèfon 977 75 76 64 per demanar cita. Estarem encantats de rebre't.